Sinds 2013

Privacybeleid

Privacybeleid
Na het akkoord gaan met een offerte van Astrids Bakkerij (geregistreerd onder nummer 57397449 in de Kamer van Koophandel te Rotterdam) heeft Astrids Bakkerij het recht naar jouw persoons- + adresgegevens te vragen om de factuur van de bestelling op te stellen. Astrids Bakkerij is verplicht om jouw factuur zeven jaar te bewaren; deze zal in een schriftelijke administratie worden opgeslagen. Contact- + persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming met derden worden gedeeld en kunnen enkel door Astrid van der Pijl (eigenaresse Astrids Bakkerij) worden ingezien.
Astrids Bakkerij heeft het recht foto’s van het eindproduct te gebruiken voor promotiedoeleinden op de website, Facebook, Instagram en/of Pinterestpagina tenzij anders is afgesproken. Indien je in contact staat met de Facebook- en/of Instagrampagina van Astrids Bakkerij mag je worden gekoppeld (‘taggen’) aan een foto van het eindproduct van jouw bestelling.

Wanneer je persoonlijke foto’s ten behoeve van het ontwerp van jouw bestelling naar Astrids Bakkerij hebt verstuurd, zullen deze worden bewaard tot de afleverdatum van jouw bestelling. Hierna worden zij uit de administratie van Astrids Bakkerij verwijderd.

Tot zeven jaar na de afleverdatum van jouw bestelling bij Astrids Bakkerij heb je het recht de factuur/facturen van jouw bestelling(en) in te zien en persoons- + adresgegevens te rectificeren en/of wissen. Dit verzoek kun je indienen via info@astridsbakkerij.nl. Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien je een vermoeden hebt dat Astrids Bakkerij ten onrechte jouw contact- + persoonsgegevens met derden heeft gedeeld en/of misbruik heeft gemaakt van het in bezit zijn van deze gegevens.

Met Google Analytics cookies kan Astrids Bakkerij persoonsgegevens van websitebezoekers (www.astridsbakkerij.nl) verwerken. Jouw IP-adres is niet zichtbaar wat betekend dat Astrids Bakkerij jouw locatie, naam of leeftijd niet kan achterhalen. Persoonsgegevens van Google Analytics worden gebruikt om een beeld te vormen van de doelgroepen die de website bezoeken en hier voor marketingdoeleinden in te kunnen spelen. Deze persoonsgegevens worden nooit met derden gedeeld.

Bij vragen over deze privacyverklaring kan contact worden opgenomen met:
Astrid van der Pijl
Londenweg 209
3137 LW Vlaardingen
Nederland
06 52 733 500
info@astridsbakkerij.nl

Zakelijke gegevens
Astrids Bakkerij is - aan huis - gevestigd op:
Londenweg 209
3137 LW Vlaardingen (Bezoek alleen op afspraak)
KvK nr: 57397449
BTW nr: NL208360918B01
IBAN: NL02 ABNA 0813 2815 04