Over Astrid

Welkom bij Astrids Bakkerij!

Mijn naam is Astrid, geboren in 1992 in Vlaardingen en hier nog steeds woonachtig.
Als kind was ik al regelmatig te vinden in de keuken, ik vond het heerlijk om door recepten te bladeren en iets lekkers te bakken. Het begon met een eenvoudige boerencake of appelflappen op Oudejaarsdag, naarmate ik ouder werd vond ik het ook geweldig om met marsepein te kleien en hier cupcakes mee te versieren. Dat ik zo van decoreren houd, ligt misschien wel aan het feit dat ik altijd al een creatieve kant heb gehad. Knippen, plakken, verven, hout bewerken... alles!

Twee jaar werkte ik na mijn examenjaar HAVO, toen ik besefte waar mijn hart ligt; de kunst van taart! Als autodidact ben je bij Astrids Bakkerij zeker van een uniek ontwerp. Wanneer ik aan een taart of cupcakes werk, zie ik deze als schilderij waarbij ik een bepaald gevoel, thema of gebeurtenis wil uitdrukken op iets eetbaars. Over elk ontwerp wordt uren, soms wel dagen nagedacht en uitgevoerd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Astrids Bakkerij is aan huis gevestigd, dat maakt hygiëne natuurlijk niet minder belangrijk. In februari 2013 maakte ik daarom kennis met de hygiëne regels volgens Europese richtlijnen en behaalde dit bijbehorende 'Voedselveiligheid certificaat'. Een schone werkplek en kennis van producten en hun houdbaarheid is het allerbelangrijkst voordat ik te werk ga! Vanaf 6 maart 2013 staat Astrids Bakkerij geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

Met mijn creaties wil ik jullie feesten, klein of groot, nog dat extra beetje speciaal maken. Op deze manier hoop ik een mooie herinnering in jullie leven te creëren.

Liefs, Astrid