InformatieOp deze pagina vind je de algemene informatie van Astrids Bakkerij. Voor informatie met betrekking tot bestellen, prijzen en de keuze in smaken verwijs ik je door naar de pagina 'bestellen'.


 • Veel gestelde vragen  MOET IK MIJN BESTELLING OPHALEN OF WORDT HET BEZORGD?
  Bij voorkeur haal je je bestelling op. Hier is parkeergelegenheid en beneden in de flat een ruime, overdekte hal waar je kunt wachten. Mocht je een foutje zien (waar we natuurlijk niet van uit gaan) kunnen we dit gelijk met het juiste materiaal verbeteren. Ook kun je op deze manier zelf bepalen welke tijd voor jou het beste uitkomt om langs te komen. Dit spreken we van te voren af.

  Ben je niet in staat je bestelling op te komen halen? Dan bekijk ik per bestelling en afstand wat de beste bezorg oplossing is, en geef ik je de bezorgkosten van tevoren door.

  Alle taarten en cupcakes krijg je afgeleverd in een stevige, kartonnen doos.
  Astrids Bakkerij is NIET aansprakelijk voor schade aan taart of cupcakes die NA het ophalen/afgeven zijn opgelopen.

  HOE BEWAAR IK MIJN TAART/CUPCAKES HET BESTE?
  Bewaar al je taarten en cupcakes zoveel mogelijk in de doos, in de koelkast. Dit is uit hygiënisch oogpunt de beste optie. Mocht je voor beide niet genoeg plaats hebben, zorg dan in ieder geval dat de taart gekoeld staat en de cupcakes op een droge plaats staan.

  Mocht er iets over blijven van je bestelling, consumeer het dan binnen een week, mits het gekoeld bewaard is gebleven.

  KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?
  Bestellingen kosteloos annuleren kan uiterlijk 14 dagen van tevoren. Mocht je al (deels) betaald hebben krijg je het bedrag terug. Onderstaand schema wordt gehanteerd met betrekking tot (terug)betalen:

  Tot 13 dagen van tevoren annuleren = 25% van het totaalbedrag wordt in rekening gebracht.

  Tot 7 dagen van tevoren annuleren = 50% van het totaalbedrag wordt in rekening gebracht.

  Tot 3 dagen van tevoren annuleren = 75% van het totaalbedrag wordt in rekening gebracht.

  Annuleren op de dag zelf = 100% van het totaalbedrag wordt in rekening gebracht en/of geen geld terug.

  ZIJN ER VERZOEKEN DIE WORDEN GEWEIGERD?
  Ja, Astrids Bakkerij maakt geen aanstootgevende, 18+ of racistisch getinte taarten of cupcakes.

  KAN IK BIJ ASTRIDS BAKKERIJ EEN WORKSHOP VOLGEN?
  Nee, ik geef geen workshops.

  IK BEN ZELF BAKKER, MAG IK EEN ONTWERP GEBRUIKEN?
  Ik vind het een groot compliment als je een van mijn ontwerpen in je eigen werk wilt gebruiken, maar laat dit dan a.u.b. wel even weten!

  Omgekeerd; wanneer je een taart ziet van een andere bakkerij waarvan je wilt dat ik hem maak, zal ik hem nooit hetzelfde maken, maar er mijn eigen draai aan geven. Ik respecteer de creativiteit van anderen en laat graag mijn eigen creativiteit en ontwerpen spreken.

  ''It is better to fail in originality than to succeed in imitation''
  Quote van Herman Melville, Amerikaans schrijver.


 • Bruidstaarten  Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Op deze mooie dag hoort natuurlijk een onvergetelijke bruidstaart of cupcakes, ik zou het een eer vinden om deze voor jullie te mogen maken.

  Astrids Bakkerij is gespecialiseerd in het maken van bruidsbestellingen voor kleine tot middelgrote bruiloften. Tevens kun je hier terecht voor unieke taarten en cupcakes om jullie ondertrouw of geregistreerd partnerschap te vieren.

  Ik adviseer jullie om 7-9 maanden voor de bruiloft contact met mij op te nemen om een mogelijke bestelling door te nemen. Het beste kun je mij een email sturen met daarin in elk geval vermeld:
  - de datum waarop jullie gaan trouwen
  - het aantal gasten aan wie jullie taart/cupcakes willen serveren
  - de locatie van het feest

  Aan de hand van deze informatie ontvangen jullie de mogelijkheden + prijzen. Wanneer de datum nog vrij is, en jullie akkoord gaan met de offerte, kom ik graag bij jullie langs om de bestelling door te nemen. Van tevoren hoor ik graag jullie wensen in thema/stijl/decoraties die jullie voor ogen hebben. Denk hierbij ook aan de kleuren van het bruidsboeket, het seizoen waarin jullie trouwen of details van de bruidsjurk/pak. Hiermee ga ik ontwerpen maken die ik meeneem tijdens het bruidsconsult. Ook hebben jullie dan de mogelijkheid om verschillende smaken te proeven.

  Zijn jullie last-minute nog op zoek naar een mooie taart of cupcakes? Neem dan gerust contact met mij op om naar de beschikbaarheid van jullie datum te vragen! Wanneer ik jullie nog kan helpen, maar er geen tijd meer is om een bruidsconsult in te plannen, bespreken we het via de mail en/of telefoon.

  Net als iedere andere bestelling van Astrids Bakkerij zal jullie bruidsbestelling een eigen, persoonlijk ontwerp krijgen. Jullie kunnen zeker zijn van een unieke taart en/of cupcakes waar met veel persoonlijke aandacht en zorg aan zal worden gewerkt!


Overige Vragen

Wil je iets weten over dit onderwerp wat hierboven niet vermeld staat? Bel of mail mij dan, dit is geheel vrijblijvend. Je vragen zal ik zo snel mogelijk beantwoorden.