BestellenOm teleurstellingen te voorkomen, raad ik je aan om 8-10 weken van te voren contact op te nemen om jouw bestelling te bespreken
(voor bruidstaarten geldt 7 - 9 maanden van tevoren).

Geef altijd het aantal personen van jouw bestelling door zodat ik je kan adviseren over de mogelijkheden en een offerte kan opstellen. Jouw wensen laat ik terugkomen in ontwerpen die aansluiten in de stijl of het thema van jouw feest.


 • Prijzen  Alle taarten, cupcakes en koekjes van Astrids Bakkerij worden exclusief voor jou gemaakt; de prijs van een taart wordt bepaald aan de hand van de grootte en complexiteit van het ontwerp.

  Naked cakes worden gedecoreerd met vers fruit of bloemen die voor Astrids Bakkerij in jouw gewenste kleur(en) worden geselecteerd door Roosmarijn Bloembinders.

  Marsepein gedecoreerde taarten en naked cakes kunnen vanaf 10 personen gemaakt worden waarbij je de volgende richtprijzen kunt aanhouden:

  1-laags taarten
  Vanaf € 45

  2-laags taarten
  Vanaf € 80

  3-laags taarten
  Vanaf € 200

  4-laags taarten
  Vanaf € 350

  MINI CUPCAKES
  Met luxe toef €2 p.st.
  Gedecoreerd met marsepein €2,25 p.st.

  CUPCAKES
  Met luxe toef €2,85 p.st
  Gedecoreerd met marsepein €3,10 p.st.

  Er geldt een minimale afname van 10 stuks.

  VANILLE KOEKJES
  Mini (3 - 5 cm) €1,80 p.st
  Klein (5 - 7.5 cm) €2,50 p.st
  Groot (7.5 - 10 cm) €3,25 p.st

  Er geldt een minimale afname van 15 stuks. Alle koekjes worden gedecoreerd met marsepein. Ik adviseer je graag welke formaten en vormen koekjes passen bij jouw feest. • Smaken  Alle cakes en koekjes worden bereid volgens eigen recept en met verse ingrediënten. Fruitcakes worden gevuld met vers fruit en chocolade cakes met een ganache wat te vergelijken is met chocolade pasta. Alle koekjes worden gemaakt in de smaak vanille.

  Taarten, cupcakes en koekjes zullen worden bekleed en gedecoreerd met marsepein (m.u.v naked cakes).

  Astrids Bakkerij biedt jou voor taarten en cupcakes de volgende smaken aan:

  AARDBEI

  APPEL

  APPEL/KANEEL

  BANAAN

  BLAUWE BES

  BOSVRUCHT

  BROWNIE

  CHOCOLADE

  CHOCOLADE/SINAASAPPEL

  CITROEN

  FRAMBOOS

  KANEEL

  MARMER (vanille+chocolade)

  MOKKA

  SPECULAAS

  VANILLE

  OREO

  STROOPWAFEL


Overige Vragen

Wil je iets weten over dit onderwerp wat hierboven niet vermeld staat? Bel of mail mij dan, dit is geheel vrijblijvend. Je vragen zal ik zo snel mogelijk beantwoorden.