Sinds 2013

Algemene voorwaarden

Personaliseren van een ontwerp
Wanneer een bestelling uiterlijk acht weken van tevoren is geplaatst kan Astrid jou de keuze geven uit drie gepersonaliseerde taart ontwerpen. Deze maakt zij aan de hand van het gekozen formaat taart en jouw wensen in kleuren, stijl en decoraties. Het maken van de ontwerpen duurt max. drie weken na aanvraag en worden vervolgens kosteloos per mail verstuurd.

Kopiëren ontwerpen
Astrid ontwerpt al haar werk zelf en stelt het dan ook niet op prijs wanneer je zonder toestemming een creatie van haar hand kopieert. Zij hecht veel waarde aan de exclusiviteit van haar werk en werkt enkel volgens eigen ontwerp. Tevens weigert zij aanstootgevende, 18+ of racistisch getinte aanvragen.

Bestelling ophalen
Bestellingen dienen te worden opgehaald op de daarvoor afgesproken dag + tijd. Elk product wordt verpakt in een stevige doos inclusief taartverdeling. Astrid adviseert iedere klant hoe de bestelling het beste in de auto kan worden vervoerd. Astrids Bakkerij is niet aansprakelijk voor schade aan de producten die na het ophalen zijn opgelopen.

Bestelling bewaren
Indien jouw bestelling niet direct zal worden geconsumeerd, dient deze in de koelkast bewaard te worden. Deze dien je binnen vijf dagen te consumeren óf binnen drie dagen in te vriezen. Koekjes kun je tot één maand na het ophalen consumeren, mits zij in een luchtdichte doos buiten de koelkast bewaard zijn. Astrid adviseert iedere klant tijdens het ophalen van een taart hoe lang vóór het aansnijden deze uit de koelkast gehaald dient te worden. Dit is afhankelijk van het soort taart en de weersomstandigheden.

Annuleren
Bestellingen kosteloos annuleren kan uiterlijk 28 dagen van tevoren. Onderstaand schema wordt gehanteerd met betrekking tot (terug)betalingen:

28 Dagen van tevoren of eerder annuleren: het totaalbedrag wordt teruggestort.
14 - 27 Dagen van tevoren annuleren: 75% van het totaalbedrag wordt teruggestort - 25% van het totaalbedrag wordt in rekening gebracht.
5 - 13 Dagen van tevoren annuleren: 50% van het totaalbedrag wordt in rekening gebracht - 50% van het totaalbedrag wordt teruggestort.
2 - 4 Dagen van tevoren annuleren: 75% van het totaalbedrag wordt in rekening gebracht - 25% van het totaalbedrag wordt teruggestort.
1 Dag van tevoren of op de afleverdatum annuleren: niets van het totaalbedrag wordt teruggestort.


Wanneer Astrids Bakkerij genoodzaakt is om een bestelling te annuleren, bijv. door ziekte, een natuurramp of langdurige stroomstoring, zal het volledige aankoopbedrag worden teruggestort op één gewenst rekeningnummer.

Betaling niet ontvangen/betalingen
Wanneer een bestelling volledig is besproken en jouw akkoord is ontvangen wordt de factuur als bevestiging van de bestelling per mail verstuurd. Alle facturen dienen 14 dagen vóór de ophaaldatum volledig per bankoverschrijving te zijn voldaan. Zowel in de factuur als bevestigingsmail staan de uiterlijke betaaldatum + bankgegevens vermeldt. Betalingen dienen via een bankoverschrijving te worden voldaan. Wanneer de betaling één dag na de uiterlijke betaaldatum niet is ontvangen wordt een betalingsherinnering per mail verstuurd. Astrids Bakkerij is genoodzaakt om de bestelling te annuleren wanneer er twee dagen na de betalingsherinnering geen betaling is ontvangen en/of betalingsregeling is getroffen.

Klachten
Wanneer je niet tevreden bent over het eindproduct wat Astrids Bakkerij heeft geleverd kun je je wenden tot Astrid van der Pijl via info@astridsbakkerij.nl. Binnen drie werkdagen na het ontvangen van de klacht zal een passende oplossing worden aangeboden. Enkel klachten welke binnen 7 dagen na de afleverdatum per mail zijn ingediend worden in behandeling genomen